Että oikein blogin sitten laitoin pystyyn. HAH mä en edes oikeastaan tiedä tästä(kään) hommasta mitään. Hyvä että tämä on kuitenkin suomeksi, luetun ymmärtäminen enklantiksi kun saattaisi hieman tökkiä.

Kuuntelen kun lapset remuaa olohuoneessa.Kuulostaa siltä että kohta kuuluu huuto, se on vakiohomma kun niillä on hauskaa. Itku pitkästä ilosta. Pierukin paljon nauramisesta. Pitäisi mennä katsomaan,mutta taidan ensin siemailla kupin kahvia.

Kotona oloa on jatkunut nyt kohta 1v 2kk, ihanaa palata töihin. Sehän on silkkaa lomaa kodin pyöritykseen verrattuna. Vaikka asiakkaat tekevät välillä sielläkin hulluksi on sentään kahvihuone ja -TAUKO jolloin saa hetken olla rauhassa ja hengähtää. Kotonahan se on vakio, saat kahvin eteen,lapset alkaa tapella. Menet vessaan lasket housut ja oven takaa kuuluu "äiti mua pissattaa" no ei kai siinä.Äitipä nostaa housut ja päästää pissalle...Se taito onkin kehittynyt vasta äitiyden myötä.Pissankin osaa keskeyttää jos on tarve. Se on vaan ihme juttu, vaikka kysyt että "äiti menee nyt vessaan,pitääkö päästä käytkö ensin?" vastaus on ei ja kohta ollaan oventakana huutamassa. Isi saa kyllä istua vessassa vaikka tunnin (siellähän se meillä kirjatkin lukee,ainua paikka missä on rauha.Niin sillä.) Muutoinkin ihmettelen tätä äitiyden ihmettä verrattuna isyyteen. Ajatelkaapa vaikka yöheräämisiä, nainen herää pienimpäänkin inahdukseen ja on heti kuin partiolainen "mikässillänälkävarmaantissisuuhun" "eiseollukkaakumärkävaippavoivoihellanlettas" samaan aikaan vieressä isi örähtää ja kääntää kylkeä. Desipelit vauvalla nousee kun ei äiti ole tarpeeksi nopea.Mitä tekee isä?Pieraisee,ynähtää ja jatkaa unia.  Äiti saa lapsen nukkumaan ja hiljaiseksi.On juuri vaipunut uneen niin vierestä kuuluu "äiti mulla tuli pissa sänkyyn" Ei muuta kun ylös ja hommiin. Mitä tekee isi?Jatkaa unia ja aamulla kysyy vaimolta että "miten oot niin kiukkunen?Ei kai sua väsytä?"