Kaikkihan nykyään harrastaa salilla käyntiä,siis ihan kaikki. Se on muodikasta hommaa. Salille kun lähdetään on tytöillä tukka ojennuksessa ja pakkelia kilo naamassa. Treenikassista löytyy taas uudet Davidin kamat, johan niitä vanhoja oli 2 kertaa käytetty. Mitä ihmisetkin ajattelis jos sinne kolmekin kertaa samoissa rytkyissä vääntyisi. Salin pihalla vilkaistaan vielä viimeisen kerran isosta ikkunasta omaa peilikuvaa.Hyvältähän se näyttää,paitsi onhan tuo perse levee painoa kun on kaikki 45 kiloa ja pituutta 170cm. Nälkään syödään äänekkäästi purkkaa ja puhelimeen puhutaan kuinka kauhee läski sitä ollaan. IhQa!

Sisällä vaihdetaan ne uudet kamat,ai että ne on hienot. Laitetaan vähän tukkalakkaa ja hajuvettä,viis siitä vaikka tuo vieressä seisova vanhus (30v.) olis astmaatikko. Pääasia et näyttää ja haisee hyvältä (?) kilometrien päähän. Lisäys vielä huulikiiltoa ja valmista on. Sipsutellaan siinä sitten kuntopyörän luo, siellä onkin just uus cosmo tullut joten voi lueskella sen siinä samalla kun polkee rauhassa. Ei sitä hiki voi tulla herranjumala! Meikit leveis ja kaikkee! Kännykkä piippailee tasaisin väliajoin ja kaverit saa siinä sitten kuulla kuinka tässä kovaäänisesti reenataan. Kuntopyörältä siirrytään lähentäjiä tekemään. Kilon painolla korkeintaan, siinäkin on jo puolkiloo liikaa. Onneksi voi tehä vaik 5 toistoo ja pitää taukoo.Ettei vaan tulis hiki. piip piip puhelin piipittää, raportti oli mennyt perille. Tuo IhQ naapurin-Mara tuli salille!

Naapurin-Mara on salin kunkku, se viettää aikaa kavereiden kanssa jutellen ja tietysti naisia arvostellen. Siis kauheetahan se on ku tuokin kotiäiti tuossa virttyneissä housuissaan ja paidassaan hikoilee. Vois ny vähän miettiä. Mara reenaa isoilla painoilla ja pitkään. Välillä jutellaan kavereiden kanssa ettei kukaan muu vaan kerkiä tekemään sillä samalla laitteella mitään. TAi ainakin saa odottaa 45min-1h ennen sitä. MAra jättää aina painavimmat painot paikalleen koneeseen, eihän niitä pois voi viedä. Siinähän rasittuisi liikaa, aivan sama vaikka seuraavana olisi vuorossa juurikin se kotiäiti. Jos ei saa vaihdettua painoja, jättäköön treenaamatta. Ajattelee Mara.

Anja on kyseinen virttynyt kotiäiti, vaikka itseasiassa hänellä on uudet housut. Ihan Umbrot jos ei väärin muista. Ne vanhathan ei mene viereenkään. Painoa kun on kerätty raskaudenaikana jälleen 20 kiloa, niistä jäljellä on 10. Anja hikoilee kuin sika. TArkoituksena laihtua ja kerätä lihaksia. Ei vain KÄYDÄ salilla. Anjan miehellä on kuitenkin Davidin housut,se osti ne alesta. Ei kerrota sitä kenellekkään.